INGLOT | Glitter pigments review

Ik ben helemaal fan van pigments en glitters de laatste tijd. Sinds een maand ben ik nu de trotste bezitter van deze drie prachtige pigments van Inglot. Rosanne was altijd al fan van dit merk maar het trok nog niet mijn aandacht. Toen ik even een keer op de pagina ging rondsnuffelen kwam ik bij deze prachtige potjes uit. Ik moest, en zou deze potjes gaan kopen. Door alle kleuren op de pagina begonnen mijn ogen te stralen. Benieuwd hoe de pigments bevallen? Bekijk dan het hele artikel, ik heb al twee looks gemaakt met deze pigments!

OLIVE/BROWN
Zoals vele van jullie weten hou ik warme tinten. De koele tinten vind ik gewoon minder. Ook ben ik een groot fan van groen/bruin tinten. Dit potje bevat beiden, hoe awesome is dat?! Dit is kleur 84 en ik vind hem freaking awesome op de foto onder in dit artikel kan je zien hoe die op het ooglid is. Binnenkort komen er ook video’s voorbij waarin ik deze kleur draag. Je moet het wel aanbrengen met een nat kwastje en combineren met een primer. Ik spuit zelf MAC prep and prime op een kwastje.

PURE MERMAID MAGIC 
Dit is een koele pigment die ik sowieso met bruin ga combineren. Hierboven vertelde ik al dat koele tonen niet echt mijn aandacht trekken. Dit is een grijs/blauwe kleur die ook iets weg heeft van mermaids. Hier ga ik nog een tutorial mee maken, hou mijn kanaal dus sowieso in de gaten! Dit is kleur 117.

REDBERRY SPRINKLE 
Dit is echt een kleur waar ik van hou. Dit is ook weer een prachtige warme kleur. Deze kleur heb ik al 4 keer gebruikt en dat gebeurd niet heel snel wanneer ik nieuwe producten heb. Ik pak gewoon heel vaak mijn makeupgeek palette erbij! Deze kleur is in ieder geval een toppertje. Dit is kleur 22 van Inglot. 
Deze pigmenten zijn geurloos, potjes zijn ideaal want ik heb vaak last als ik ze open wil draaien. Wanneer ik dat doe vliegt een heel deel van het pigment naast het potje. Het pigment zit dan in die randjes van de dop.. zonde. Dit heb ik vooral met de pigments van Makeupgeek. Bij deze potjes is dat dus niet het geval. 
Ze kosten per stuk €14,00 maar dan heb je een goed gevuld potje. Laat ik jullie eraan herinneren dat je met pigments mega lang doet. 

Zoals jullie hierboven kunnen zien heb ik de paars/gouden glitter pigment in twee looks verwerkt. Over beiden looks kreeg ik  heel vaak de reactie: wil je hier een tutorial van maken dus dat is wel een topper. Ik ga deze laatste look sowieso even namaken want ik ben er zelf ook wel fan van! 
Welke pigment trekt jouw aandacht? Heb jij ook producten van Inglot? Welke? 
News