Nieuwe lush producten + update | April 2016

Het is alweer weekend, hoe lekker is dat? Het probleem is alleen dat ik net ben wakker geschrokken door een nachtmerrie. Het is nog maar 05:28 in de ochtend, ik kan gelukkig straks nog een aantal uurtjes slapen.  Misschien komt het door mijn pijn momentjes van gisterenavond. Ik heb na een jaar voor de tweede keer mijn epileer apparaat gebruikt van Remington. Wat een … was dat zeg, ik zing gelijk drie tonen lager. Mijn oksel lijkt niet eens meer op een oksel inmiddels. Wie van jullie doen dit nog meer? Ik heb het op internet opgezocht en het blijkt de eerste keer inderdaad echt verschrikkelijk te zijn met de pijn. Daarna word het minder omdat de haartjes zachter terug groeien.


Ik ben in ieder geval erg benieuwd hoelang het wegblijft want ik ben 1,5 uur echt door een … gegaan. Mijn benen zijn helemaal rood en doen ook nog goed zeer op dit moment. Deze foto hierboven wilde ik even met jullie delen want er komen een aantal reviews aan van Lush. Ik ben namelijk helemaal los gegaan bij Lush. Volgende week zullen er reviews voorbij komen op mijn blog.

WAT ZIJN DE PLANNEN DIT WEEKEND
Wat ga ik nog meer allemaal dit weekend doen? Vandaag om 10:00 komt mijn vriendinnetje Ariette voor de proef make-up. Haar bruiloft komt er nu al bijna aan dus heel erg spannend! Ik ben benieuwd wat het gaat worden! Ook ga ik vandaag vloggen, gisteren is mijn haar nog geverfd door mijn moeder! Ik heb gelachen, mijn moeder had nog nooit zo’n lange en dikke bos geverfd, er kwam geen eind aan zij ze. Verder ga ik vandaag ook nog video’s opnemen + een make-up tutorial. Ook moeten er veel product foto’s worden gemaakt. Rond een uur of 17:00 komt mijn vriend deze kant op, dan eten wij eventjes samen en zijn dan tot zondagavond bij elkaar. Morgen pakken wij het spel Kolonisten van Catan voor 2 spelers er weer bij. Het is echt zo’n mega leuk spel, misschien ga ik wel een stukje vloggen. Weten jullie trouwens nog een goede serie op Netflix die wij moeten gaan volgen? Homeland, Lost, Arrow hebben wij nu afgekeken ”wachtende op nieuwe seizoen”.

YOUTUBE VIDEO’S
Het gaat goed met youtube ik loop nu lekker voor met mijn video’s dus ik heb een stuk minder stress. Dus het kan inderdaad zijn dat video’s later komen maar ik moest even een knoop doorhakken.
Nu heb ik twee zaterdagen lekker tijd voor mezelf gehad en voor mijn blog bijvoorbeeld. Dat is ook wel lekker want mijn blog stond opeens op een lager pitje, zonde! Nu begint mijn blog weer te groeien, YASS! Er komen nog leuke video’s online binnenkort:

– Q&A snapchat
– veel vlogs
– BOOHOO &  Loavies shoplog + Try on
– Extra large z-palette morphe & makeupgeek swatches
– Een grote make-up haul met al mijn nieuwste make-up items
– Make-up tutorial Venus 2 palette Limecrime
– Lush shoplog + Try out
– Shoplog Vila & H&M TRY ON
– Win-actie 5.500 abonnees
– Mijn kast opruimen en uitzoeken
– Phonegigant win-actie
– Nieuwe items video + unboxings

Naar welke video ben jij het meest benieuwd?

BLOGGEN
Met bloggen gaat het nu weer goed moet ik zeggen. Het schrijven gaat makkelijker, ik ben weer vol inspiratie en de artikelen zien er fresh en strak uit. Ik krijg meer bloglovin volgers erbij dus het gaat de goede kant op.

PANDORA
Ik heb nu twee nieuwe Pandora armbanden + prachtige bedels, ik mag echt in mijn handjes knijpen. Ik ben er echt zo onwijs blij mee, ik heb er vorige week al een review over geschreven! Deze was van het eerste zilveren armbandje met de Divine Angel bedel.

WIN-ACTIES 
Er lopen nu twee win-acties op mijn youtube kanaal, bekijk hier onder de video’s.

News