Limecrime liquid lipsticks | Pumpkin, Faded, Salem

Vandaag ga ik het hebben over drie prachtige liquid lipsticks. Dit is een nieuwe variant waar wij de laatste tijd erg veel van horen. Eerst was er lipgloss, toen lipstick en de mensen die lipstick droegen wilde geen plakkerige lipgloss meer. Toen kwam er een glossy lipstick variant, dit vonden de meeste mensen weer fijner en het had een mooie glans. Het plakte niet zoals een lipgloss maar het droogde ook niet zo uit als sommige lipsticks. Nu zijn lip potloden ook helemaal in. Dit vind ik ook ideaal, wanneer je er dan een lipstick overheen aanbrengt zal deze ook beter blijven zitten. 


Ben jij benieuwd naar deze nieuwe Limecrime Liquid lipsticks? Bekijk dan het hele artikel. De swatches zijn op mijn pols te zien. In mijn laatste tutorials/video’s draag ik ook deze kleuren. Bekijk de video’s hieronder om te zien hoe die op mijn lippen is.

Pumpkin – is een vale oranje kleur, deze vind ik echt perfect! Hij staat bij iedere huidskleur/haarkleur goed! De kleur springt echt van je lippen af, dit is echt een favoriete herfst/winter kleur van mij geworden. Het kwastje brengt heel fijn en strak aan, je kan het altijd nog strakker laten lijken door met concealer er langs heen te gaan. Ik doe dit altijd met de concealer van Catrice en een geel harig kwastje van Ebay. 
Faded – is een oud vintage roze kleur, makkelijk aan te brengen en een kleur die dagelijks te dragen is. Droogt snel mat op en dekt heel erg goed, ik heb hier een look meegemaakt. Hou mijn youtube en kanaal in de gaten. Het is een prachtige nude/roze kleur die zeer draagbaar is. In de zomer zal deze lipstick net zo mooi staan als in de winter.  
Salem – is een chocolade bruine kleur, deze kleur is onwijs dekkend en brengt ook zeer gemakkelijk aan. Het niet een dagelijkse kleur en veel mensen vinden dit te heftig. Ik vind het wel heel tof bij mijn zwarte haar/huid staan. Voor mij is dit dus een gewaagde maar toffe kleur die ik graag draag. Ik heb er heel veel video’s mee opgenomen dus bereid je maar voor! 
Voordelen
De substantie is geweldig ”niet te dik” 
De verpakking ziet er super goed uit ” ook het doosje” 
De prijs is redelijk te doen 
Het product is wel het geld waard ” blijft de hele dag zitten (als je voorzichtig eet)”
De kleur keuze van de Limecrime Liquid lipsticks is best groot
Wanneer je ze met paypal betaald heb je ze binnen 1,5 week binnen ”gewoon veilig, ik heb er al 3x besteld” 
Nadelen
Als je hebt gegeten gaat die kruimelen in het midden van je lippen ” dit gebeurd bij de meeste liquid lipsticks ook bij de Matte Birthday Suit van Sleek”. 
Best wel prijzig 
Laat de liquid lipstick niet vallen want hij is van glas 
Bestellenklik hier. 
Kosten rond de €18,00

Limecrime Liquid Lipstick – Pumpkin 

Limecrime Liquid lipstick – Faded 


 Ik hoop dat jullie het een goede review vonden en ik ben benieuwd welke kleur jullie het meest trekt? Hebben jullie ook al zo’n liquid lipstick/ 
News