Onze Bruidstaart • Rachèl Kromdijk

Het water loopt me nog in de mond als ik terug denk aan onze bruidstaart. Het liefst had ik meerdere stukken gegeten, of nog wat voor de volgende dag bewaard haha, maar alles was helemaal op! Sommige mensen hebben twee stukken gekregen, dus gelukkig hadden we wel meer dan genoeg. Hoe hebben wij onze taart uitgezocht? Hoe kwamen we op dit idee? En wie heeft deze prachtige taart gemaakt? Dat kom je allemaal in dit artikel te weten.

Wat een plaatje is het he? Ik blijf deze bruidstaart echt geweldig vinden. Degene die deze taart heeft gemaakt, heeft deze foto ook op haar Instagram gedeeld. Hier werd ook onwijs leuk op gereageerd!

Pinterest verslaafd

Zoals vele van jullie weten ben ik ‘verliefd’ op Pinterest. Hier heb ik al duizenden foto’s gepind en al veel mappen gemaakt. Benieuwd hoe mijn Pinterest eruit ziet? Klik dan
. Ik had ook een mapje aangemaakt speciaal voor onze bruiloft. Hier had ik al bijna 300 pins in bewaard. Waaronder veel taart ideeën! ik wilde niet zo’n standaard bruiloft taart. Dus ik ben op een zoek tocht gegaan, ik liet een aantal taarten zien aan Marc en die vond uiteindelijk ook een naked taart tof.

Ook waren we het snel eens over de smaken: hazelnoot, chocolade, een zachte creme en karamel. Qua versiering moest het subtiel blijven, ik had ergens donuts en macarons gezien en dat vond ik wel echt enorm leuk!


Marjolein van Heel Holland Bakt

Marjolein heeft onze taart gemaakt, eerst hebben we een aantal bakkers in de buurt bekeken (

van onze feest locatie

). Maar daar werden we niet enthousiast van. En Marjolein hebben wij tot op de voet gevolgd met het programma Heel Holland Bakt!

En ze opende ook nog eens een winkel, hoe tof? Marc en ik maakte een afspraak en we mochten onze ideeën komen delen en gelijk het een en ander proeven. Ze zei al gelijk dat wij een stel waren wat heel precies kon vertellen wat ze wilden. En dat was ook zo, ik had van te voren al van alles in de mail gezet met ook een aantal voorbeelden qua taarten. Het was voor Marjolein spannend want ze had nog nooit zo’n (trouw)taart gemaakt.


En op de dag zelf zagen we de taart voor het eerst

En wat waren we happy! We kwamen de locatie op en toen zagen we de taart, wat een mega stoere taart was het geworden! De topper heb ik laten maken op
hier heb ik je echt onwijs leuke accessoires en items voor je bruiloft. Neem dus vooral op deze website ook een kijkje!

Heb je nog meer vragen over deze taart? Stel ze dan hieronder of stuur mij een dm via Instagram.

News