OUTLETSPORTSCHOENEN | Rookie Rolschaatsen Review • Rachèl Kromdijk


BAM! daar zijn ze dan, mijn nieuwe Rookie rolschaatsen. Hoe gaaf zijn ze?!  Ik ben er in ieder geval erg blij mee. In dit artikel lezen jullie alles over mijn nieuwe rolschaatsen. Ouderwets? Nee hoor, het komt juist weer helemaal terug. Ik vind deze rolschaatsen zo fijn dat ik mijn skeelers gelijk heb verkocht. In het begin voelde ik mezelf net een lompe gans die niet wist hoe die z’n benen moest gebruiken, maar nu ik het onder de knie heb, ben ik niet meer te stoppen!



WIELEN / TOOLS


Zo zien de wielen eruit van de Rookie’s, paars met glitter. Deze wieltjes vind ik echt enorm smooth rijden. Toch is het wel enorm wennen wanneer je skeelers gewend bent want je mist het wieltje onder het uiteinde van je voet. Je knikt dus met een rolschaats sneller naar voren, hier wen je al snel aan, gelukkig. Je kan de wieltjes ook verwisselen, deze kan je eigenlijk overal wel kopen. Je kan ze dus gewoon vervangen als de oude wieltjes versleten zijn ”of je de kleur zat bent”. Zorg wel dat je de juiste tools erbij koopt want anders krijg je de wieltjes er niet af. Zorg ook dat je eens in de zoveel tijd je wieltjes na loopt, soms gaat bij mij het boutje onderin wat losser zitten.


VERSCHILLENDE SOORTEN


♥Je hebt verschillende soorten rolschaatsen op de site van
.

De schoen die ik heb is een soort kunstschaats ” zo zagen vroeger ook de rolschaatsen eruit”. Nu twijfelde ik alleen nog over de kleur, zou ik voor wit gecombineerd met rode wielen gaan, de panterprint met paarse wielen of voor zwart met zwarte wieltjes. Meestal ga ik voor een veilige kleur maar dit keer mochten deze pareltjes opvallen. Je hebt trouwens ook rolschaatsen met een sneaker erop, dat is natuurlijk wat meer van deze tijd. De sneaker vorm vind ik vooral voor mannen heel leuk. het ziet er heel sportief uit!


ROOKIE LOGO



How cute is that unicorn logo

? Zullen wij eventjes stil staan bij die super schattige logo.


VERSCHIL TUSSEN SKEELERS EN ROLSCHAATSEN


♥Op rolschaatsen heb je veel meer evenwicht

♥Ik krijg op rolschaatsen minder snel zere benen/voeten

♥Ik hou het veel langer vol op rolschaatsen

♥Je hebt veel meer kleur keus qua rolschaatsen, skeelers zijn altijd simpel grijs/zwart/wit/blauw

♥Rolschaatsen hebben vier wielen, skeelers soms 4/5 achter elkaar

♥Ik ga harder dan iemand op skeelers ”altijd leuk”

♥De rem van een rolschaats zit aan de voorkant ”dat is wel lastig” en bij de skeelers zit die op de achterkant

♥Je voelt jezelf een stuk relaxter op rolschaatsen en je kan lekker je heupen bewegen


DOOR DEZE VIDEO WIL JE DE ROLSCHAATSEN DIRECT


PRIJS


De prijs voor rolschaatsen ligt tussen de

€80-300 euro

. De rolschaatsen die ik heb zijn €99,99 maar dan heb je wel echt hele fijne rolschaatsen. Voor skeelers ben je tegenwoordig ook dik boven de €80,00 kwijt.


Je krijgt er in ieder geval geen spijt van.


AANDACHT/ COMPLIMENTEN


Heel veel oude mensen kijken naar mijn rolschaatsen want die hebben er vroeger natuurlijk ook op gestaan. Verder krijg ik veel complimenten van jonge vrouwen, de rolschaatsen zien er ”flitsend uit”. Eerst had ik zoiets..ik sta echt voor joker op die dingen maar ik vind ze nu zo leuk. Schaamte heb ik zeker niet meer!


SPORT


Het word echt een sport voor mij, ik ga drie keer in de avond een uur rolschaatsen. Ik vind het heerlijk om even de polder in te gaan. Even lekker rolschaatsen en mijn hoofd leegmaken. Ik ben de vorige keer wel flink op mijn bips gevallen, ik verloor toen ik stil stond gewoon in een keer mijn evenwicht haha.  Je voelt dat het echt goed is voor je

billen, benen en kuiten

.


BESTELLEN


Je kan ze
bestellen.

News