SUPER GLAM LOOK | Beebee bronzer

Deze look heb ik vorige week gecreëerd met de Beebee bronzer. Deze look is op Makeupactie gezet met bijna 8.500 leden. Dit zag ik als een enorme kans maar het eindigde meer als een flop. Mensen hebben veel commentaar geleverd op deze tutorial. Op zaterdag had ik de bronzer binnengekregen, diezelfde dag de video opgenomen, zondag bewerkt en geupload. Hij moest namelijk maandag online staan, dit was mij gelukt! Toen kreeg ik te horen dat mijn video 1 minuut  mocht duren, de focus moest vooral op de bronzer leggen. Ik moest dus mijn video van 20 minuten omzetten naar 1 minuut.

Dit vond ik onwijs zonde want daardoor heb ik nu onwijs veel commentaar gekregen. Mensen mogen hun mening hebben maar het is jammer dat ze het niet mooi vinden. Ik ben dus benieuwd naar jullie mening, wat vinden jullie van deze look? Bekijk hieronder ook de beiden video’s.

Dit is de officiële video met de complete tijd. 

Dit is de versnelde versie van 1 minuut. 

Het is niet dat ik de mensen niet begrijp, doordat ik het snel moest doorspoelen zien ze amper wat ze moeten doen. Dit was meer een video voor het complete beeld in plaats van een how to video. Dat begrepen helaas de mensen niet die eronder reageerde.  Dat ze mijn tutorial en look niet mooi vinden kan, mensen hebben recht op een eigen mening. Niet iedereen houd van de contouring of van big brows.

Maar het gaat er ook vooral om wat ik mooi vind! Waar ik mezelf fijn en goed bij voel. De meeste negatieve reacties zijn al verwijderd door de makeupactie pagina zelf. 

Wat vinden jullie van deze look? 

News