Waarom je dromen moet laten uitkomen!

Waarom kan jij je dromen niet najagen? Wie staat je in de weg? Ga ervoor tot je dromen uitkomen. Het is goed voor een mens om dromen te hebben. Dromen geven je leven een doel! Ik heb heel veel dromen die ik nog wil laten uitkomen en daar streef ik ook naar. Mijn vriend en ik willen allebei erg graag reizen, dit jaar ga ik dan ook voor het eerst met iemand (met mijn vriend) op vakantie. Eerder ben ik altijd met mijn ouders samen op vakantie geweest. Wie er nog een prachtig hotel/huisje/hutje weet op een eiland, laat dat dan even hieronder weten.


Stress, tijd te kort, social media up to date houden, afvallen, sporten dat hoort er tegenwoordig allemaal bij. Wij mensen blijven naar meer streven en willen ook steeds meer bereiken in het leven. Wij willen voldoen aan de modellen in een tijdschrift, wij willen net zoveel verdienen als Enzoknol ”die zijn huis in contanten afrekent”, wij willen ook een zwembad later in onze tuin en nog veel meer! Dit zijn maar voorbeelden maar jullie weten wat ik ermee bedoel. Heb jij ook doelen waar jij naartoe aan het werken bent? Laat dat dan hieronder weten.

Bucketlist/lijstjes maken
Het is vooral goed om een bucket list te maken, welke dingen wil jij zelf nog doen in het leven? Welke dingen wil jij nog met je vriend/vriendin doen? Maak dus vooral lijstjes, dat is altijd leuk en goed om te doen. Ik heb ook een notitieboekje waar mijn bucketlijsten in staan die ik kan afstrepen. Zo weet ik wat ik nog wil doen en waar ik nog voor kan sparen. Je kan altijd even door je lijstje gaan en wegdromen.

Plannen like a pro
Verder moet je ook soms plannen hoe je het wilt doen. Je kan altijd tegen jezelf zeggen, voor volgend jaar wil ik dit en dat gedaan hebben. Ik ga daar aan werken zodat ik over een tijdje..
Ik ben echt van het plannen, ik plan mijn video’s bijna een maand vooruit.. dit moet wel omdat ik een baan heb van 40 uur. Ik heb een dag in de week vrij waarop ik foto’s moet maken voor mijn blog en dan neem ik ook gelijk vier video’s op. Het is fijn om te weten dat je dan niet in tijd nood komt.

Everything happens for a reason
Wanneer je droom even uiteen spat, geef dan niet op. Alles gebeurd met een reden, misschien moest het leven op dat moment even anders lopen. Ga gewoon door met het bereiken van je droom en never give up!

Me Myself and I
Denk aan jezelf, wees blij met jezelf en geef jezelf complimenten. Je mag er zijn, wij vrouwen hebben daar erg veel moeite mee. Wij zijn onzeker over onze relatie, ons lichaam, onze kleding en ga zo maar door. Ik heb vooral moeite met van mezelf houden, maar wanneer je niet van jezelf kan houden staan veel dingen je in de weg. Je kan het je vriend namelijk erg moeilijk maken wanneer je onzeker bent, wat juist niet de bedoeling is. Wees tevreden met jezelf en hou van jezelf. Je kan anders niet happy door het leven en je kan dus ook niet sneller je doel halen of je droom werkelijkheid laten worden.

Wees altijd jezelf
Altijd een goede reden in het leven. Wees jezelf en dan kom je er wel. Natuurlijk willen wij allemaal weleens op iemand anders lijken maar wees jezelf… Je bent leuker als je jezelf bent dan wanneer je je voordoet als iemand anders. Mensen accepteren je vanzelf, vind iemand je niet leuk, pech laat diegene gaan. Er zijn echt wel mensen die jouw leuk vinden om wie je bent. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf, je mag er zijn!


Laat je dromen uitkomen en geef niet op. Ik wilde graag later in een tijdschrift komen, nu sta ik in de Cosmogirl, wie had dat gedacht?! Ik ben er mega trots op en ik hoop nog veel meer te bereiken. 

News