MAKEUPGEEK EYESHADOWS + SWATCHES

Makeupgeek is echt mijn favoriete make-up merk geworden. Vroeger was ik gek van de snoepjes winkel maar nu snuffel ik alleen nog maar rond op Beautybay. Heb ik dat kleurtje nog niet? Hoppa, zo mijn winkelmandje in! Het is ook net een spel wanneer je het doosje openmaak, welke kleur kies ik voor vandaag? Welke kleuren ga ik met elkaar combineren? Ik krijg er altijd heel veel tutorial ideeën van. Elke look waar ik trots op ben film ik of leg ik vast in een vlog. Wanneer dit niet lukt maak ik gewoon een foto.
Mijn liefde voor shimmer en foiled is enorm gegroeid dit laatste jaar. Vroeger hield ik nooit zo van glitter want ik kon dat niet heel erg mooi combineren. Tegenwoordig zit ik vol ideeën en wil ik steeds meer glitters en pigments in mijn stash! Aanstaande zaterdag ga ik weer een nieuwe tutorial opnemen. Hou dus vooral mijn snapchat, instagram, twitter in de gaten want daar plaats ik altijd gelijk een foto op van de Make-up tutorial.

Whimsical is een zilver/roze foiled eyeshadow die zeer gepigmenteerd is. Waar heb ik voor deze romantische lichte shimmer oogschaduw gekozen? Iedereen heeft zo’n lichte shimmer kleur nodig in zijn/haar make-up stash. Als ik een donkere smokey eye maak en ik gebruik deze kleur in mijn ooghoek maakt het de look gelijk af. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het in het midden van je ooglid aan te brengen. Hierdoor lijken je ogen bijvoorbeeld groter en frisser. Wanneer je dezelfde kleur ook onder je onderste wimperrand laat terugkomen heb je helemaal een groot oog effect.
Grandstand is ook een foiled eyeshadow en heeft een bruin/koperen glans. Het is een prachtige warme kleur die ik ook echt in mijn stash moest hebben. Je kan deze kleur prachtig verspreiden over je ooglid en het combineren met een rood/bruine kleur erboven. Je oogt popt extra door de glitter, ik zeg perfect!
Untamed is een geel/gouden foiled eyeshadow, toch heeft de kleur een prachtige warme uitstraling. Ik denk gelijk aan een zomerse look die je enorm gaaf kan combineren met bruin en blauw! Of juist met groen, hier ga ik ook enorme toffe looks mee creëren.
High wire is een zilveren foiled eyeshadow die ook zeer gepigmenteerd is. Iedereen heeft ook een zilveren kleur nodig in zijn/haar leven. Dat geld ook voor wit en zwart, zo’n kleur komt altijd een keer van pas. Je kan deze ook in je ooghoek aanbrengen of in het midden van je ooglid!
Goddes is een warme bruine kleur met een oranje ondertoon. Ondanks dat dit geen foiled eyeshadow is komt er komt veel kleur vanaf ”zie tweede arm swatch, derde van links” Hier zit een hele subtiele shimmer in.
Bitten is een prachtige rood/bruine kleur die heel tof is bij groene ogen. Deze kleur kan je perfect opbouwen maar de swatch viel tegen ”zo leek het op mijn arm in ieder geval”. Ik heb met mijn vinger een rondje over de oogschaduw gewreven en toen geswatched op mijn arm. Ik moet zeggen dat deze kleur wel erg goed gepigmenteerd is wanneer je het met een goede kwast aanbrengt.
Carnival is een prachtige lila paarse kleur, ik wil hier een poppige look mee gaan maken in combinatie met groen ”jester van Makeupgeek bijvoorbeeld”. De oogschaduw is ook gewoon prima gepigmenteerd zoals jullie kunnen zien.
Curfew is ook een prachtige paarse kleur maar, deze is een stukje donkerder. Heel stom want deze heb ik nu dubbel in mijn stash. Bij de eerste levering zat deze kleur al en het was mij helemaal niet opgevallen dat ik deze al had.. gelukkig wilde mijn vriendinnetje Rosanne deze van mij overnemen.

Chickadee is een warme gele kleur maar wauw, wat is die geweldig! Deze kleur is perfect om mee te blenden en je kan deze ook heel goed opstapelen qua kleur.
Dit zijn de swatches van de foiled eyeshadows 
Dit zijn de swatches van de ”normale pressed eyeshadows”. 
News